כמעט שם! אנא מלא את הטופס לגישה מידית!
מלא את הטופס ותוכל להתחיל מיד!
מבטיחים לשלוח רק תכנים מעניינים ורלוונטיים ולא להעביר את פרטיך לגורם אחר!
קורס מורים לליקוט ובישול בטבע
להכיר את הטבע לעומק,
לשלב אותו בתפריט ובחיים
לדעת להעביר את זה הלאה ולהרוויח מזה כסף
לטבע יש כל כך הרבה מה להציע לנו,
אפשר לצאת לטבע ולאכול רק ממה שיש לו להציע, ולהשתמש בו לכל צורך -
מקרם נגד עקיצות או פציעות, ועד מלח לסלט.
רק לקטוף את הצמח הנכון ולהשתמש.
רובנו בכלל לא מכירים את כל צמחי הבר למאכל ולמרפא.
הידע הזה, שהיה פעם של כולנו, פשוט נעלם,
פרט לכמה נשים שרואים מידי פעם מלקטות עשבים בצידי הדרכים.
אבל כל זה משתנה ממש עכשיו.
אלפי אנשים בשנה נחשפים לליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא.
הם מבינים שככה היינו אמורים לחיות - לקבל מהטבע את מה שאנחנו זקוקים, להכניס כמה שיותר ממנו לתזונה שלנו ולהשתמש בחומרים המרפאים שלו...
אבל החיים המודרנים הרחיקו אותו מאיתנו. גרמו לנו להרגיש זרים בטבע...
מה אם יכולת לחזור לידע הקדום הזה, בלי לקרוא בספרים, אלא ממש לצאת וללמוד בטבע..
לאכול יותר בריא, יותר טבעי, בלי כל הכימיקלים שדוחפים לנו לאוכל, ובלי לשלם כל כך הרבה בחנויות האורגניות....
זה אפשרי, ועכשיו גם אתה יכול להצטרף לטרנד הזה, להעביר את זה הלאה ולהרוויח מזה כסף.
להצטרף לטרנד העולמי.
קורס מורים לליקוט ובישול בטבע
השילוב המושלם בין טבע, אוכל משובח ורפואה טבעית
ההזדמנות שלך לקבל ליווי צמוד להיכרות עמוקה עם צמחי הבר, לדעת איך מזהים אותם, איך מכינים מהם מאכלים ורפואות.
בסוף הקורס תישאר עם חבילה שלמה של ידע שהולכת איתך תמיד והיכולת להעביר את זה הלאה - מקצוע ריווחי ומבוקש.
לסילבוס המלא ופרטים נוספים, מלא פרטיך כאן:
מה תוכל לצפות שיקרה לך אחרי הקורס?
- במילים פשוטות? הלב שלך יתרחב... תרגיש מחובר לטבע ולעצמך
- תדע להעביר את החוויה הזאת הלאה ולהרוויח כסף - יהיה לך שלל הזדמנויות להשתלב בהדרכת סיורי הליקוט שלנו או להוציא סדנאות משלך.
- תכיר צמחים ופטריות לעומק: מה אפשר לבשל ואיך, מה הערכים התזונתיים והרפואיים שלהם. היכן הם גדלים, מתי ומה משפיע עליהם.
- תאכל ארוחות מלאות, רק ממה שיש בטבע.
- תדע בדיוק מה אתה מכניס לגוף, הכל נקי וטבעי.
- תשלב צמחי מרפא בחיי היום יום שלך ותשתמש במזונות על
- תכיר אנשים חדשים, שאוהבים כמוך לצאת לטבע ולגלות את הפלאות שבו.
- יהיה לך אוצר של מתנות מאמא אדמה שכיף לדעת ולהעביר הלאה למשפחה וחברים.
- המתאימים המעוניינים יקבלו ממני קבוצות להדרכת ליקוט.
- יהיה לך אוסף של חוויות והמון מקומות קסומים, שאנשים רגילים לא מגיעים אליהם.
לסילבוס המלא ופרטים נוספים, מלא פרטיך כאן:
אני אביבית ג'וטי ברקוביץ' - נעים מאוד (-:
מורה לליקוט ובישול בטבע מוסמכת ומנוסה.
יום אחד באמצע החיים גיליתי שיש מן דבר כזה שנקרא סיור ליקוט, והתאהבתי ברגע.
הליקוט הזמין אותי להכיר באמת מה יש סביבי - את הטבע וגם את עצמי. הנוף הירוק קיבל משמעות, ערכים תזונתיים, רפואיים וטעמים.
זה כל כך הלהיב אותי! הרגשתי שהטבע פתאום הוא מן מזווה ענק עם המון אוכל שאפשר לאכול כל השנה. הכל הכי בריא והכי טרי, בלי כימיקלים. מצאתי את המקום שמצית את הדמיון שלי בפיתוח מתכונים ייחודיים עם חומרי הגלם המעולים שיש בטבע.
מצאתי את ההנאה שלי מהטבע - מסעדה ענקית שמזמינה אותי ליהנות מהשפע שלה.
באותו הזמן הייתה לי קריירה מצליחה מאוד בהייטק, לכן אימצתי את הליקוט כתחביב.
אבל לאט לאט הבנתי שהליקוט היא האהבה הגדולה שלי והשליחות שלי -
להעביר הלאה את הידע בצורה שתהיה קליטה, זכירה ובעיקר מהנה, ולא פחות חשוב, שכל הידע יוכח מחקרית.
בשנים האחרונות, הדבקתי בחווית הליקוט אלפי ישראלים שהגיעו לסיור עם החברים או המשפחה, ובאו להתפנק ולהכיר את הטבע עם כל החושים.
היום, אני לא עומדת בביקוש. אני מקבלת בקשות לסיורים פרטיים שאיני יכולה לעמוד בהם. הסיורים הפתוחים שלי מלאים. אני מחפשת מורים שיעבירו את סיורי הליקוט.
אביבית שופעת ידע ומגישה אותו בצורה כל כך מסקרנת ומזמינה
"הייתי כבר בכמה סיורי ליקוט. של צמחי מאכל, צמחי מרפא, אבל לא הייתי בסיור ליקוט כה מושקע ונעים, מעולם."
לימור עברון גילת, מגזין המושבות
מה נעשה בקורס?
- ניפגש אחת לשבועיים בכל פעם במקום אחר בטבע במקומות הסודיים של הלקטים.
- נכיר לעומק את צמחי המאכל - איך לזהות, מה , מתי ואיך ללקט, איך להשתמש בצמחים לפתרון בעיות גופניות או תזונתיות בגוף - על פי הערכים התזונתיים והרפואיים שלו.
- נבשל ביחד ממה שנלקט, כדי להראות לך כמה זה מגוון ואפשרי. אחלוק אתכם את כל המתכונים שלי, ונשתמש רק בכלים בריאים לאוכל וגם לטבע שסביבנו.
- נרקח רפואות מהטבע. ונלמד על הערכים הרפואיים שבצמחים
- נלמד איך להעביר את הידע הזה הלאה בצורה כייפית וחוויתית - לקרב אנשים לטבע.
- כולל - סטאג' מעשי של 50 שעות בסיורי ליקוט כדי לדעת איך עושים את זה בתאכלס' ולהתנסות בסביבה בטוחה ונוחה.
- נסתכל על התמונה הגדולה - איך ללקט באופן שייטיב גם עם הטבע וגם איתנו, איך להעלות את איכות החיים בעזרת ליקוט, איך להוריד את ההוצאות הביתיות בעזרת ליקוט.
- זה יהיה חווייתי, בלתי נשכח, עם המון ידע, וכל מה שתצטרכו להביא זה את עצמכם.
מה עוד תקבל בקורס?
מתנות לנרשמים:
ספר ליקוט - כל מה שתצטרכו אי פעם לדעת על הצמחים -
תמונות צבעוניות של הצמחים בשלבי החיים השונים, הסברים איך לזהות בודאות, ללקט, מתי ללקט, למה חשוב לשים לב, ערכים תזונתיים ובריאותיים של הצמח, מגוון מתכונים להכנת מנות קלות וטעימות. ספר בהיקף ובאיכות הזאת עוד לא נכתב בארץ - כל מה שצריך לדעת על ליקוט.
הקלטת הקורס בוידאו - לחזור על מה שראינו מתי שתרצו -
ההקלטות יהיו זמינות עבורכם בזמן הלימודים, כך שתמיד תוכלו לחזור ולראות את ההדרכות על הצמחים והפטריות, יהיה לכם בטחון בליקוט והחוויה הזאת והידע הזה יהפכו לחלק מהחיים שלכם
שווי המתנה 1500 ש"ח.
גישה לאפליקציית הקורס -
לזכור את הצמחים שפגשת, לשתף ולחזור אליהם ברגע האמת.
קבוצת פייסבוק סגורה למענה אישי לכל שאלה -
מענה לכל שאלה תוך 24 שעות. בנוסף, תוכל לשתף את הקבוצה בהתקדמות שלך, בדברים שגילית, בהתלבטויות וחוויות ולקבל את הפידבק ואת התמיכה מהקבוצה - חוויה מדהימה בפני עצמה!
מענה להתלבטויות בטבע –
אתך בטלפון ברגע של התלבטות בטבע, לקבל מידע ולהתייעץ.
שווי המתנה 1000 ש"ח.
4 כרטיסי כניסה לסיורי הליקוט שלי במהלך השנה -
לשימוש עצמי או להעביר לחברים.
שווי המתנה 480 ש"ח.
אוסף המקומות הקסומים של הלקטים -
אוסף מקומות מהיפים בארץ, לא מוכרים לקהל הרחב ועשירים מאוד בצמחי בר למאכל ולמרפא. למקומות האלה תיהנה לחזור שוב ושוב, לבד, עם חברים או עם המשפחה.
שווי המתנה 300 ש"ח.
שווי כל המתנות לנרשמים: 3280 ש"ח
השילוב של הידע והעומק הליקוטי גם בצמחי מאכל וגם במרפא, לימודי רקיחה טבעית, ביחד עם ספר לימוד מודפס (עם תמונות והסברים) ואפליקציה, בצורה כל כך נוחה ונגישה ללמידה מעולם לא היה בארץ. עלות קורסים מקבילים המתקיימים בחו"ל היא אלפי דולרים או יורו.
ההשקעה שלך ברכישת מקצוע של מורה לליקוט צמחי בר
למאכל ולמרפא ובישול בטבע היא :
1880 ש"ח הרשמה + 10*420 ש"ח
המחיר ל17 מפגשים כולל כל הבונוסים.
לסילבוס המלא ופרטים נוספים, מלא פרטיך כאן:
100% אחריות אחריות מלאה ללא אותיות קטנות
מכיוון שאני כל כך בטוחה בערך הרב שיש בקורס הזה, יש לך אחריות מלאה!!!
אני מתחייבת - לא מרוצה אחרי המפגש הראשון או השני?
לא מרגיש שקיבלת המון ידע שמאפשר לך לטייל בטבע ולאכול ממה שצומח בו, להשתמש בצמחי הבר לרפואות?
קבל את כספך בחזרה (ללא דמי הרשמה), בלי שאלות ובלי הסברים!
"הרבה שנים אני מטיילת ואביבית בעזרת הידע העצום שלה , הכניסה לי מימד חדש לטיולים.
הרבה שנים אני מטיילת ואביבית בעזרת הידע העצום שלה , הכניסה לי מימד חדש לטיולים. האפשרות להכיר את הצמחים דרך הערך התזונתי שלהם , קוצים שבדרך פתאום הופכים למעדן בסלט....ופרחים למשקה מצנן. פשוט מרתק! אביבית, שמחה שהכרתי אותך."
ענת עמרם מדריכת טיולים.
שאלות ותשובות
ש: מה אם אני לא רוצה ללמד ליקוט?
במהלך הקורס תקבל מיומנות בליקוט ובישול בטבע שבטוח ישמשו אותך ביום-יום. אתה תבחר מה לעשות איתו. עכשיו או אחר כך, זה יהיה תמיד שלך. אפשר גם להצטרף לקורס ליקוט מקצועי שנפגש אחת לחודש במשך 10 חודשים. צור קשר ואתן לך את כל הפרטים.
ש: אם אני רוצה ללמד ליקוט? מה אפשרויות התעסוקה?
מי שירצה כבר עכשיו לקחת ממני קבוצות להדרכת ליקוט (יש לי בשפע ואין לי למי להעביר), יעבור סטאג' של 50 שעות, שהמטרה שלו היא להקנות לך בטחון מלא והמון נסיון בסיורי ליקוט. כך שתגיע לקבוצה הראשונה שלך, זאת לא תהיה הפעם הראשונה שלך ;-). אני אלווה אותך בכל התהליך ואתרום מכל הידע שלי. מנסיון של מדריכים מתחילים שליוויתי, אני יודעת בדיוק מה צריך כדי להתחיל, ולהתחיל חזק.
ש: מה אני צריך להביא?
כובע, סלסלת ליקוט ומים. אני מביאה הכל. את כל חומרי הגלם, את כל החומר הכתוב, כל מה שתצטרך.
ש: מאיפה הידע שלך?
אני מדריכת ליקוט מוסמכת ומנוסה MsC. Sce. למדתי בקורס מדריכי ליקוט, באינספור השתלמויות בוטאניות, קראתי ספרים בעברית ובאנגלית, הייתי באינספור הדרכות רשמיות ולא רשמיות בנושא צמחי בר למאכל וצמחי מרפא. מאחורי אלפי שעות הוראת ליקוט במסגרות שונות, פורמליות וא-פורמליות.
ש: האם הקורס מתאים למי שאין לו רכב?
כן, בודאי. אפשר לבדוק מי מהמשתתפים מגיעים מהאזור שלך. או להגיע בתחבורה ציבורית ולבקש הקפצה ממי שעובר בדרך.
ש: מה קורה אם אני מתחרט?
אתה מקבל 100% אחריות. אם תתחרט בתוך שני המפגשים הראשונים תקבל את כספך בחזרה.
ש: האם זה מתאים רק למי שגר קרוב לטבע?
ממש לא. זה מתאים גם לאנשים שגרים בעיר והירוק היחיד שהם רואים זה בעציץ.
ש: האם תהיה לי אחר כך אפשרות תעסוקה בזה?
כן, בפני מסיימי הקורס יפתחו מגוון אפשרויות תעסוקה: תוכלו להדריך אנשים אחרים ולהעביר את הידע הלאה. תוכלו להיות מדריכים של המרכז המקצועי לליקוט או לעבוד עצמאי או שניהם יחד.
תוכלו להיות יועצים קולינריים לשילוב ליקוט בתפריט. תוכלו להיות מלקטים מקצועיים - אנשים רבים פונים אלי ומוכנים לשלם כל סכום ובלבד שאלקט עבורם צמח שהם רוצים.
אני עסוקה מידי אבל אשמח להעביר אליכם את העבודה הזאת. תוכלו להכין אוכל מוכן מלוקט או חומרי גלם מלוקטים - יש לזה ביקוש רב שאין לי זמן לעמוד בו. אנשים רבים רוצים לרכוש ממני קמח בלוטים וקמח חרובים ומוכנים לשלם סכומים גבוהים מאוד.
לסילבוס המלא ופרטים נוספים, מלא פרטיך כאן:
להתראות בטבע :)
אביבית
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר